
Itse tehty myslipatukka (vegaaninen)
Ravintoarvot per annos
121
kcal
508
kj
5
Proteiinia
11
Hiilihydraatit
6
Rasva
Valmistus
Laita maapähkinävoi, puolet kaurahiutaleista, banaani, SteviaSweet Neste ja vanilja monitoimikoneen kulhoon. Jauha seos tasaiseksi. Jos seos jää kuivaksi, voit lisätä joukkoon hiukan kylmää vettä. Kaada tahna sekoituskulhoon ja lisää kurpitsansiemenet sekä loput kaurahiutaleet massan joukkoon. Painele seos leivinpaperin päälle vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa noin tunnin ajan.
Leikkaa levy tangoiksi ja säilytä kylmässä.
Ainekset 8 annosta
50 g | makeuttamatonta maapähkinävoita |
2 dl | kaurahiutaleita |
1 | kypsä banaani |
1 tl | SteviaSweet Neste |
1/2 tl | jauhettua vaniljaa |
50 g | kurpitsansiemeniä |